Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«123456789»

Само за десет дни единадесет влака на БДЖ бяха обект на вандализъм
2013-08-30 03:53:13
Коментар: осемшест, щом в Бъргария да ти пожелае служител или продавач на услуги "приятен ден" се смята за върхово постижение на професионалната пригодност работата не е на добре хич. иначе си права в коментара си. само малко се чудя защо да ни ругаят нас за състоянието на компанията. Да споделя и аз опита си, който е сравнително скорошен - отпреди два месеца - та пътувам аз снощния влак Вн- Сф. Мотрисата нова, компютъризирана, климатизирана. докато чаках да тръгне, изпуших си една цигарка и пред мен мъжът искаше да отвори вратата и да вреле във вагона. леле, мале, че като се разфуча оня ми ти шафнер - толкова ли сме били прости, че не сме видели зеленото копче отдясно. аман от нас и т. н. и т. н. с две думи - този индивид оцвъка положението отвсякъде. язък за новата мотриса, язък за климатика. още не сме наясно, че да продаваш услуги е най -трудно, защото те нямат материално изражение и клиентът плаща за нещо, което е с неясно качество до момента на потребяване. второто нещо, което не ни е ясно още е, че всеки служител, даже и лелята на тоалетните е лицето на компанията в момента, в който се появи клиент. та пътувах си аз хубаво от варна до софия, но обратно...леле майко - качих се в прочутия експрес "златни пясъци" - о, чудо, о ужас на ужасите. понеже пристигна с половин час по - рано от другия бърз влак и платих 5 лева повече, получих воня на обществена тоалетна и мръсотия до шия. карай, това е, минке, положението, както се казва. да сме живи и здрави. толкова можем - толкова правим.
Варна е по-прашна от нормата
2013-08-23 22:54:22
Коментар: ухажването между РИОСВ и Общината е губене на време и оправдаване на заплатките. не можели да получат данни за честотата на миенето. ами да ги изискат. какво се халосват и ни дават смешни обяснения. навремето всяка нощ се миеха улиците, ама тогава не бяхме такива "любители на природата" и ресурсите й, но хората бяха по - здрави.
Тази вечер избират мис "Варна"
2013-08-23 22:50:26
Коментар: страшно престижно по пътя към ...нищото.
Опростиха общинския наем на Златина с тризнаците във Варна, чийто мъж е в затвора по делото Гранити
2013-08-23 22:35:09
Коментар: въпросът е многопластов. децата виновни ли са, че баща им е престъпник. тук моралната, справедливата и социалната гледна точка се сблъскват. все пак основна вина има този елемент, наречен техен баща, защото е допуснал това състояние на семейството си. стига им на децата тежестта, че баща им е в затвора.
Драконовски мерки за сигурност в Kids planet в Гранд мол, сменят гривните с чиповете с нови
2013-08-23 22:14:06
Коментар: Абсолютно съм съгласна с 86. Аз самата съм оставяла съм детето си в такъв кът в Елитис навремето, но с приятелката ми бяхме седнали точно до къта и аз постоянно го гледах. Освен това, моловете не са някакви учреждения, които да изискват родителите да са без деца, так а че какво пречи на родителите да се разхождат из магазините с децата си. ако си излязал да забавляваш детето си, ще стоиш и ще го гледаш отблизо. Като им пречат децата, да си стоят в къщи или да си наемат някого да ги гледа. детето било палаво. ами тогава, като го оставяш да играе, да е пред очите ти. до киното не е проблем да отидеш с детето си. айде, холан, само някои деца са палави. факт е, че белята е станала голяма и дано се оправи детето.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook