Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mel Gipson

«123456789»

Варненецът Свилен Крайчев: Моряшката професия е все по-непривлекателна
2017-01-16 22:42:15
Коментар: Не е вярно това. В последните години не точно това са причините.ПО скоро отварянето на пазара на работна ръка към държави като Индия ,Китай(с малки уговорки),Мианмар,Индонезия и още един куп държави където стандарт на живот е 50$ на месец.Добре дошло за алчните корабособственици които предпочитат да изнудват и свалят заплащането.
На 3000 лева глоба и 6 месеца условно осъдиха Бат Сали
2017-01-16 22:34:25
Коментар: На бат ви Сали само единият пръстен на ръката му струва 10-тина бона.С тези закони и този съд ,дано да съм лош пророк ама назрява момента в който хората ще започнат да раздават правосъдие с АК47.Пече се и това е и логичния край на тия безобразия в тая територия.Аз България отдавна съм отказал да я наричам държава.
Ангела Меркел: Съдбата на Европа е в собствените й ръце
2017-01-16 22:26:15
Коментар: А бе тя пак да покани тия мангали ,и после да се опита да ги разсели из Европа без да пита искат ли ги или не ,пък да ми разправя за борба с тероризма.Какъв малоумник трябва да си ,да вкараш по покана 3,4 милиона цигани ,и да ми говориш за борба с тероризъм.Медиите се напълниха със снимки на бивши бойци от ИДИЛ ,сега клети бежанци.До вчера убивал като животно ,днес с дете в ръце се прави на бягащ от война ,и тая кранта ги кани.Уфф да и пикая на изказванията..
Еди Рама: Сърбите ще могат да влизат в Косово единствено като туристи
2017-01-16 22:17:15
Коментар: Косово е най измислената държава създадена от тъпите Хамериканци като лефта към Саудитска Арабия и Катар за евтиния петрол дето го смучат от там.Тия мърльовци не се и замислиха и дойдоха да правят война в Европа.Според тях ,защото Милошевич бил диктатор.Ами според мен пък Рейгън,Буш,Клинтън ,Обама са диктатори.Кои са тия педали че да решават кой е диктатор и кой не ,и да решават нещата с войни?Натресоха ни още една ислямска държава под носа. Педали гнусни
Бъчварова: Коалиционните партньори на ГЕРБ трябва да са партиите от семейството на ЕНП
2017-01-16 22:07:44
Коментар: Крайно време е да изчезнат от политиката,заедно с БСП и ДПС ..тия трите са тумори в обществото ни.Крайно време е да докараме стари парламентаристи от Швейцария и Скандинавието барабар с правосъдни специалисти ,да ги затворим в една зона ,с пълна забрана да контактуват с българи и да ги оставим да направят нова конституция и съд.Явно българите доказахме на себе си ,че не можем да се управляваме сами.ФАКТ.

«123456789»

VIP
Периодичен инструктаж на персонал на повдигателни съоръжения
ЦПО Виктория-ПМ, провежда ежегодна проверка на знанията на персонала на повдигателни съоръжения: 1.Телфер- 1 година 2.Машинист на ПРП – 1година 3.Машинист на кран – 1година . 4.1. Прикачвач – такелажник...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook