Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на ezo

«123456789»

Оглеждат варненски молове за частна многопрофилна болница
2015-02-18 16:02:15
Коментар: "Пфое Мол" не може да стане болница, защото потъва, а не може да се укрепи, защото отдолу има минерален извор и никой няма да даде на бай Стамат да бие бетони да укрепва тая коптора. Тая сграда се чака да падне. Това и мол не би трябвало да е, но архитекта на Варна от онези години имаше друго виждане. Белгиеца си изпра парите, архитекта забогатя осезаемо...чисти сметки-добри приятели.
ЕС готов да купува газ от Турция, заяви Марош Шефчович
2015-01-15 01:04:15
Коментар: @Haus Заглавието е коректно поради простата причина, че всеки кубик газ, който влезе в Тирция, тя го плаща и става неин. Иначе казано, Турция ще си купи тези 50-60млрд газ и после ще ги продаде на ЕС. Ние щяхме да сме транзит, но Турция се явява доставчик, но както и да се погледне тия келеши долни се извъртяха за диверсификацията. Ебания съюз ни ползва само и единствено като външен пазар на развитите икономики. Нищо друго.
ЕС готов да купува газ от Турция, заяви Марош Шефчович
2015-01-14 19:00:38
Коментар: Т.е. идеята за диверсификация на доставките на газ е била само за да го турят на България. Същата газ обаче с оферта от Турция е друга бира. Някой прави политика, но това не е България. Всичко това оставя хората с вкус на лайняни бюрократи на всеки метър от България до Брюксел...
Държавата прибира 216,10 лв. от 1000 лева заплата
2014-12-09 18:12:07
Коментар: Отново с тия извратени статистически проучвания. Стандартът на българина е нисък почти равен на просяк. Какво ги интересува хората процентното облагане след като дори и да е най-ниското в света това нито им помага да преживяват, нито държавата става по-държава? След като са взели за сравнение данъчните ставки на тия страни защо не взехте да сравните и годишните заплати спрямо българските и да ги съпоставите със стандарта на живот в държавите? Цялата статия е като статистиката на БНБ. Имало 7млрд лв влогове в банковата ни система, значи всички българи до един има средно по 900лв на влог спестени пари?
Получи се известие за прекратяване на „Южен поток”
2014-12-05 14:10:09
Коментар: Ама ми хареса как сте го написали, чак ме напушва на смях. Добрата новина било че сме получили потупване по рамото за сметка на страните, които държат на националните си приоритети. Кограчулейшън велика нацио, водена от велики лидери. :))) Не знам дали някой от ония дебили в политиката осъзнават, че ако договореното в Турция се изпълне, не просто няма да имаме транзитни такси от Южен Поток, ами и сегашните ще изчезнат. В следствие на което НЕК ще фалира с над 3 млрд дългове. Тогава американците дето купиха Мариците и ни продават ток на тойна цена ще купят и НЕК и вече могат да обявят абсолютен суверенитет. После вече....почти няма да има живи българи в България че да му мислим ;)

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook