Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Wither

«91011121314151617»

Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-21 18:21:36
Коментар: София? И какво като е София?! Лекарите не са по-добри, апаратурата е по-добра! Наливат се пари това е плюсът. Школата в България за медици е една и съща..условията са различни, това важи за всички специалности! ----------------------------------------------------------- Пълни глупости. Разликата между София и Варна е толкова голяма, че все едно са на различни планети. В София всичко си е професионално, отношението на лекарите е съвсем на ниво, да не говорим за състоянието на самите болници. В Терапията в детското отделение на шести етаж, в малка стая има четири легла, като на всяко спи майка с дете плюс още две бебешки кошчета, чиито майки са на табуретки. Има една мръсна и счупена тоалетна на етажа и една баня, но само с тръба, без душ. Няма топла вода дори често във ВИП стаите. Но от друга страна разполагат с минерална вода, която може да се ползва не само от болницата, но и от кварталите наоколо. Само че няма кой да се хване и да я разработи тази работа и водата се излива от една тръба право в Черно море. Един приятел архитект, който проектираше вила в близост до болницата ходи да говори с шефовете им за да си включи захранването на вилата от тях. Е не стана. Те даже са самата болница не я ползват. Докторите си имат друг бизнес и не им дреме.
Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-21 13:58:15
Коментар: Ами ако не си си оплел кошницата, т.е. да си се свързал с подходящ лекар си е за притеснение. Не ги слушай защитниците на касапите по-долу. Във варненските болници оцеляването е пряко свързано с божията воля и силата й да противодейства на некадърността и бездушието на работещите там. За друг фактор не се сещам. И с пари не става. С тях можеш да купиш нещо, което съществува. Днес пак слушах за много неприятен случай с лекар, който не си е свършил работата. Грешно предписани лекарства, усложнения и т.н. Жената вече е в София, но си плаща, защото нашите тук са изяли клиничните пътеки.
Узунов поиска да отворят ул.Пушкин за движение
2011-04-21 13:50:31
Коментар: Какво общо пък има детският комплекс с улица Ал. Пушкин???
Узунов поиска да отворят ул.Пушкин за движение
2011-04-21 13:49:33
Коментар: Е какво пищят, като Даниел Славов им строи сградата на кметство Одесос? Не са го включили явно на хранилката господин Узунов и сега възмутен нещо. И кога улица Пушкин е била по-отворена за движение от сега? А дупките по тази улица си стоят там от моето детство, както и на много други места в централната част. Те са по-скоро на Братя Миладинови от Княз Борис та чак до Приморски. Я да видят и в Гръцката махала какво е.
Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-20 15:34:51
Коментар: Вярно е че журналистите търсят сензация. Това им е работата. Но техните стремежи да я намерят не могат по никакъв начин да се мерят с бездушието, некомпетентността и мерака за бързи пари на докторите във варненските болници. На тези, които не вярват, не им пожелавам да го изпитват, особено чрез децата си. Наскоро дъщеря ми и жена ми бяха в болница за 10 дена. Защо се стигна дотам и какво преживяхме там, няма да описвам, само ще кажа че и най-цветущите медийни описания не се доближават до мизерията, некомпетентността, бездушието и корупцията във варненските болници. За джипитата да не говорим. Следващия пък като се наложи - самолета и в София.

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook