Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Noname

«12345»

Първият вегетариански и рибен ресторант отвори врати във Варна
2013-03-01 10:20:05
Коментар: Със сигурност ще го посетим най-малкото, защото там не се пуши.
Депутатите гласуваха за окончателно спиране на АЕЦ „Белене"
2013-02-27 14:22:30
Коментар: Ами хората, които гласуваха със "За" на Референдума, техният вот явно не се зачита... Жалко, че се похарчиха толкова много пари за референдум на вятъра
Павел Димитров: ГЕРБ да се разграничи от кмета, а той да подаде незабавно оставка
2013-02-26 15:46:45
Коментар: Защо ли искането за оставката на кмета ми се струва неслучайно, както искането за оставката на правителството и протестите, продължаващи до днес...Жалко, че ние обикновените хора се водим по кой знае чии акъли и си мислим, че нещо зависи от нас.
Ограничават медицинските направления за специалист, варненските лекари готвят протест
2013-02-21 16:24:04
Коментар: Вчера ходих при личната лекарка за направление за очен, т.к. от една седмица имам проблем с очите. Тя ми каза, че от януари няма направления?! Жената преди мен също искаше направление, но й отказаха. И сега какво? - Плащам си здравните осигуровки, Джи Пи-то ми прегледа очите, платих и потребителска такса, купих си и капки за очи и след 7 дни ако не се оправя, ще трябва да посетя на свободен прием специалист офталмолог. А защо са ми тия здравни осигуровки тогава, като последното направление, което съм ползвала, беше през 2006!
Одобриха новите правила за прием в детските градини във Варна
2013-02-21 14:23:36
Коментар: До siska и val: Исках просто да кажа, че за мен второ дете при първо, посещаващо детска градина, би трябвало да да бъде с предимство за същата детска градина, но децата на въпросната жена не бяха приети на едно и също място. Голямото дете първо ходеше в детска градина в "Чайка", което беше още по-убийствено, защото сутрин ходеха пеша до "Делфинче" заради малкия, после ходеха пеша до спирката на №14 пред поликлиниката на "Марешки", за да хванат автобуса. След като бреместиха баткото в "Детското градче" вече им беше явно "по-лесно" според някои от вас - какво са 2.5км сутрин и 2.5км вечер ежедневно зиме и лете... Исках да кажа, че независимо от групата на голямото дете, то малкото трябва да се ползва с предимство в същата детска градина!

«12345»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook