Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на БКП

«123456789»

Шофьор си тръгна със скобата от синята зона във Варна
2019-04-11 22:56:36
Коментар: До isin: Предлагам "РАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" и то без пари! 1.Взимаш ъглошлайф на батерия и режеш скобата. 2.Свалената скобата поставяш в багажника. 3.Газ. Да не забравиш ъглошлайфа! 4.Скобата носиш на отпадаци /няма нужда преди това да я сваляш от колелото/ и взимаш 1-2 лева. 5.Късмет Предимства;2 операции по-малко т.е. време и пари PS При твоя вариант има и оше една операция, която си пропуснал - "вдигане с крик" / - нали е за СОП/
Какво да сложим на трапезата за Бъдни вечер
2018-12-24 22:33:27
Коментар: Какъв ориз, зрял боб. зелник, булгур, сушени сливи, ошав, жито и счукан чесън, бе? На последният ден от великите пости, "отрудения и постещ" православен българин е редно да се освини. И защо не? След 45 години /пардон - 45 дни постене/е редно. В противен случай - не човек, а желязо!! Дето и да се обърнеш у нас чуваш коледа, та коледа! А за нашата православна църква, тази дума е табу. Било рождество! Защо единствено големия християнски празник Св.Георги не го преместиха по техния календар? Ами заради освинването. И сега - грухай българино болгур?! Да,ама не! Къде е единството между народ и религия? Направа да паладееш.
Погнаха трима, ловили риба в защитена местност край Варна
2018-12-12 00:23:16
Коментар: За кой ли път, тук се употребява думичката "погнаха". То не беше данъчните погнаха..., то не беше полицаите погнаха...то не беше инспекторите погнаха...то не беше..... Ау....! Страх и ужаст! Направо тръпки да те побият! И за да бъде ефекта още по-респектиращ, предлагам през Новата 2019 да използвате всекедневно тази дума, но поставена в кавички. Така заглавието от днес става: "ПОГНАХА" трима, ловили риба в защитена местност край Варна. Направа да паладееш!!!
Никой не иска да става локомотивен машинист
2018-12-08 22:58:04
Коментар: Преди тридесет години българина възторжено декламираше: "Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз. Ех само да порастна, пък вижте ме тогаз, Ще къртя, както татко коравата скъла и въглища ще пращам в градчета и села." Днес реве по улиците: Дeпутат е моят татко, депутат ще съм и аз. Ех само да порастна, пък вижте ме тогаз. Ще крадвам, както татко народната пара и обещания ще пращам в градчета и села. Какви 600 лева са в главата ти? Не всичко е пари в този живот бай Нико - би казал Тодор Колев.
Борис Велчев е избран отново за председател на Конституционния съд
2018-11-14 23:17:43
Коментар: Пак до Роби: То ако ставаше само с ядене! Чети и мисли, преди да пишеш! И ако това ти е непосилно, просто не пиши! Зашото: 1.Борис Велчев, председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща с име Борис Велчев. 2.Борис Велчев председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща, член на Политбюро, който отговаря за Секретариата на ЦК на БКП. 3.Борис Велчев председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща "Герой на социалистическия труд, носител на 3 златни ордена „Георги Димитров“ и на много български и международни награди и отличия".

«123456789»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook