Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на alex63

«121314151617181920»

Комисията по безопасност на движението отново ще умува как да забрани автомобилите в Морската градина
2019-07-05 10:15:53
Коментар: Какво да умуват, движението да е до Рапонги-първото заведение и после само пешеходна зона! Бариера която се отключва да речем в 6 сутринта и се заключва в 8сутринта ( за зареждане на заведенията) и няма нужда и от охрана. А горе в парка, който има пари за дом в парка, да паркира в квартала и после пеша. Това е парк, не жилищен квартал!
Премахват две пешеходни пътеки в центъра на Варна
2019-06-25 21:17:46
Коментар: За "Любен Каравелов" мечтая да се затвори от 1998, когато дъщеря ми тръгна на училище. Добре, че имаме баба и първите години всеки ден водеше и прибираш децата! А днес излизам по улицата на "Цар Освободител" и един малоумнок с бяло БМВ спира точно пред улицата за да слязат две" дами", ама така, че затвори цялата улица и не можеше да се излезе от нея, естествено изсвирих да се мръдне от пътя, а той тръгна и спря на средата на улицата, изчака да тръгнат колите от светофар и с мръсна газ замина, е ние от опашката по "Любен Каравелов " изчакаме до края на светофара и една чета млади хора които едва едва се носеха по пътеката. Поздрав за тази излишна пътека!
Премахват две пешеходни пътеки в центъра на Варна
2019-06-25 21:15:10
Коментар: За "Любен Каравелов" мечтая да се затвори от 1998, когато дъщеря ми тръгна на училище. Добре, че имаме баба и първите години всеки ден ги водеше и прибираш! А днес излизам по улицата на "Цар Освободител" и един малоумнок с бяло БМВ спира точно пред улицата за да слязат две" дами", ама така, че затвори цялата улица и не можеше да се излезе от нея, естествено изсвирих да се мръдне от пътя, а той тръгна и спря на средата на улицата, изчака да тръгнат колите от светофар и с мръсна газ замина, е ние от опашката по "Любен Каравелов " изчакаме до края на светофар и една чета млади хора които едва едва се носеха по пътеката. Поздрав за тази излишна пътека!
Поставиха разделителна преграда на бул. "Сливница", където катастрофа отне живота на мотоциклетист
2019-06-25 12:33:29
Коментар: До тук добре-има преграда, но колко ще издържи, щото до скоро поставя ха едни "копчета" по пешеходни те пътеки и по крайморската пешеходна зона които с първия по - тежък сезон изчезнаха. Не може ли да се направи една тясна градинка с 30-40 см. почва и да се засадя храсти като на слизане от моста посока центъра? Няма нужда от поливане след втората година само едно подстригване на година и бордюрите ще спират колите. Освен това това преграждение трябва да е до следващият светофар до затвора понеже непрекъснато се преминава двойната непрекъсната линия там.
Нова телевизия "освободи" Миролюба Бенатова и Генка Шикерова
2019-06-12 19:52:15
Коментар: А тези които се давят сега на 5годишните консервени кутии закупени от Китай, за по евтино, а там бракувани за толкова години? И де що е имало кран или манометър или датчик има тапа?! Змаете ли на какво пътуват малкото останали моряци в БМФ? На какви договори и заплати? И най-вече че корабите ни плават под чужд флаг-нещо за данъци???

«121314151617181920»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook