Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vins

«5678910111213»

Тясна велоалея буди недоумение у варненци
2015-11-26 15:27:45
Коментар: Сега ще ги направят така, от ЕС няма да изплатят, поради различия между проекта и изпълнението, от общинския бюджет ще се покрият разходите - няколко милиона лева и на финала - фирмите изпълнители - са доволни, тези които са отговорни - също, защото са си прибрали в джоба рестото, а кой ще е недоволен - обикновените гражданииии - ами честито, но нищо ново. С или без велоалея, има недоволни, но при всички случаи не са тези, които вземат решенията и печелят търговете за изпълнение.
Само за ден във Варна спипаха трима седнали зад волана след употреба на алкохол
2014-08-22 16:02:49
Коментар: Само трима!???? Масово шофьорите карат пили. Особено по пътя за курортите - застанете пред някой магазин по отсечката Варна - Златни пясъци например и забележете колко шофьори ще спрат, ще си купят бира и ще се качат в автомобила си, след което ще си я отворят и с наслада ще отпият няколко гълтока, за да утолят жаждата си.
Шефът на ВиК–Варна: С 30 % по - нисък разход отчитат старите водомери
2014-02-19 14:28:12
Коментар: Инкасаторката като дойде ни каза - Трябва да го смените, но ми се обадете на мен, аз ще ви пратя фирмата! Така стават 60 лева. Не признават заводската пломба, за да си приберат 40 кинта. Ааа, и друго каза - защото имате вградено казанче за вас - 80 лева - алоооу - нерде казанчето нерде водомера? Иначе за 2-ма човека всеки месец плащаме 15-18 кубика. Сигурно и ние сме от 30-те %, на които отчитат по-ниско!?
Ремонтът на варненските улици започва през март
2014-02-11 13:23:21
Коментар: А дано се сетят и за велоалеи...! Правят цели булеварди, ами хайде проектите да предвиждат и места за придвижване с велосипед.
Една варненска майка на ръба на оцеляването
2013-06-26 11:55:32
Коментар: Социалната политика в България била лоша - за кой е лоша? Отговорът е: за работещите - плащат социални, здравни осигуровки, още куп данъци, а не ползват нищо. Останалите - ами те "горките", изпаднали в нужда, трябва да им се помага....В съседство живее семейство с 4 деца, близначета и още две дечица. Таткото, доколкото виждам и той е в сферата на строителството. Майката почистваше входа на блока, в който живее. Постепенно започна да почиства и останалите в околността и вече са вероятно 8-10 жилищни входа. Всички са доволни от трудолюбието и старанието на жената. Смогват някак си. Децата са винаги чисти и спретнати. Имат си играчки - видимо е, играят си на детската площадка с другите деца. До момента не съм чула да са поискали от някой помощ.

«5678910111213»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook