Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на juj

«5678910»

Над 150 свободни работни места обявени в бюрото по труда във Варна
2015-02-16 12:11:52
Коментар: Много мога да кажа по тази тема. С риска за обида- От времена незапомнени, чрез "борсата" си намират работа (закъсали) посредствени хора, със предимно скучни, неперспективни професиии. И, разбира се си остава (някакъв) шанс за работа в държавна администрация. За който го интересуват ниските заплати на държавните структури. Това, което неприятно ме изненадва напоследък е, че взеха да предлагат и работа навън. Е, много брутално! каква политика! ЗА емиграция направо?!? Млад човек съм, със професионална подготовка, чар и разбира се своите претенции и не бих се възползвала от техните "свободни работни места". За туризма темата също е ясна. А въпросният "Обявени са първите свободни бройки за новия туристически сезон. Търсят се 8 камериерки за хотел, 2 хостеси с владеене на английски, руски и немски език, 12 бармани, 19 сервитьори и 15 готвачи... " става въпрос за "САНДРОУЗ' НЕЩО СИ В ?!? Бяла
Бурята
2014-11-27 11:53:10
Коментар: Невероятна постановка. Тези талантливи младежи играят много яко, емоционално- от сърце. С майка ми гледахме и се смяхме, залата бе залята от аплодосменти. Досега Бурята не бе известна за нас, а Шекспир я е писал в последните си творчески години.
Black Friday в Мол Варна – неустоими цени в точното време на точното място
2014-11-27 11:44:28
Коментар: Black, black, колко да e blacк....Трябва да пише "платена публикация" струва ми се! Иначе това за Дядо Коледа е интересно, звучи атрактивно, макра, че няма да заведа децата.
Лиляна Павлова: Трябва да променим 65 закона за да построим "Хемус"
2014-11-14 12:11:30
Коментар: Пу пу пуу, да не ти е уроки жено! Красавица неземна! Ах, хубаво Лили, па че и знае да лъже. Хитрушаана! Каква снимка поставили редакцията, тц тц тц
Нос Емине и село Емона
2014-06-28 13:12:27
Коментар: Нека по-честичко посещаваме тези близки-далечни местенца, където да се презаредим! Добре, че са малко известни- то в живото който си търси, си намира!!! През 90-те познавах името на носа от шок. бонбони... Е, сега вече и децата ми ще за запознати. С цялото си уважение към хубавите, новите коли и собствениците им... идете пеша. Не представлява толкова много зор-или пък със старата кола- там няма на кой да се показва!

«5678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook