Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на VarNa

«2345678910»

Пикадили отново продадени
2014-02-27 14:14:45
Коментар: Точно това казвам, че последните 3-4 години Пикадили също се развали защото тръгнаха да се конкурират с масовите вериги, а тяхната пазарна ниша е съвсем друга. Пикадили е за хора ( или поне преди беше) които не искат да висят по опашки зад пенсионери купили 10 бутилки олио на промоция и за хора които не искат да изхода охраната да им проверява чантата да не са откраднали нещо.
Пикадили отново продадени
2014-02-27 13:56:03
Коментар: нека да е ясно на новите собственици - потребителите които пазаруват в Пикадили са готови да платят малко по висока цена ( няма нужда от малоумни промоции на олио или зарзавати ) . Клиентите на Пикадили не са същите, като клиентите на Била, Кауфланд и Карфур. Клиентите на Пикадили очакват качествено обслужване и качествени продукти, за сметка на малко по-висока цена. И не на последно място клиентите на Пикадили не искат да пускат монети за колички или да бъдат пребърквани на изхода. Нека да се върне старото Пикадили от преди 3-4 години, когато това беше магазин за по-висок клас хора !
Пикадили отново продадени
2014-02-27 13:47:28
Коментар: Не харесвах предишните собтвеници понеже се опитаха да направят Пикадили - магазин за масовият клиент. Варненци знаят, че Пикадили са магазини за средната класа хора и нагоре. Затова обичах да ходя там, защото в Пикадили няма пребъркване на чантите на изхода от персонала, пускане на монети за колички ( поне преди няколко години нямаше ) и други цигански номера за разлика от Била, Кауфланд, Карфур и т.н.
Възрастна двойка от Варна не може дори хляб да си купи
2014-02-08 11:33:34
Коментар: Не искам да съдя жената, дано някой и помогне, но каква работа има възрастна жена с количка на ескалатор ? Няма ли асансьори ? И защо винаги по улиците виждам пенсионери да пресичат на всевъзможни места, включително да прескачат парапети. Оня ден в София бях свидетел как точно на 50 метра преди кръстовището на руската цървка, което беше супер оживено по това време, едни пенсионери тръгнали да пресичат между колите при червен сигнал за пешеходците. Ами извинявайте ама някой наистина с възраста си губят и акъла.
Бакалавър само за три години
2014-02-06 21:17:50
Коментар: така или иначе повечето бакалаврите излизат тотално неграмотни по специалността си, какво значение има дали учат 3 или 4 години. Аз съм завършил икономическа специалност и бях свидетел как в 4-ти курс едва 2-3 студента знаеха колко е приблизително БВП на България, другите си нямаха и идея

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook