Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 5К21

«34567891011»

Варненец се оплака с писмо до президента относно лъжите за "Южен поток"
2013-08-29 22:24:17
Коментар: Имам конструктивно предложение - затваряме всички източници на екологични опасности и шум около и във Варна, след което всички ще си отдъхнат! Летището тормози града с шума, магистралата също, мотористите посреднощ също, ТЕЦ-а, пристанището, влаковете и каквото още се сетите. Всички изброени представляват екологична и шумова опасност, затова трябва да се разкарат веднага. Впрочем, някой виждал ли е ОВОС-а на летището, ТЕЦ-а, магистралата, пристанището в центъра на града? Интересно колко страници е и какво пише в него? Ама като се каже А, добре е да се каже и Б, а не само да се разлайват кучетата с недомислици.
Прокуратурата поиска: Пациентът да не плаща при отказ от лечение
2013-08-27 17:24:13
Коментар: Абе защо не хванете касата за гърлото, вместо да се занимавате с болниците!
НЗОК започва одити в болниците в страната, първа е варненската болница „Света Марина"
2013-08-23 23:50:33
Коментар: Проблемите пак се прехвърлят от болната на здравата глава! Който и да застане начело на касата, почва да пее една и съща песен - всички болници източват касата, най-вече големите и университетските. Хващат здрави хора от улицата, обявяват ги за болни и почват да ги лекуват с най-скъпите лекарства само и само да фалират касата! За каква финансова дисциплина може да се говори, когато човека умира и е нужно да се купи точно определено лекарство в определено количество, за да оцелее! Кой ще плати напълно лечението на пострадалите от аварията в Езерово, по коя пътека и колко? Ама всеки си вика, че това не го засяга до момента, в който му дойде на главата. Тогава почва едно хленчене, като най-много реват именно тези ВИП-ове, които преди това са плюли най-много по докторите. Същата тази Тодорова, която не мога да нарека доктор, ще реве пък най-силно, макар сега да говори глупости. Тодорова, не търси под вола теле, а намери начин да се разплатиш с болниците, защото сегашните протести ще ти се видят като майска роса в сравнение с урагана, който ще те измете от поста ти! Защо не повдигнеш въпроса за връщане на откраднатите от Дянков наши, събирани с пот пари за здраве!? Кой трябва да го направи, ако не ти! Ама за това трябва да ти стиска, а не да си го изкарваш на тези, които поемат най-тежките случаи!
На високи нива в йерархията се продават шофьорски книжки, заявиха от бранша
2013-08-23 08:04:38
Коментар: След като всички са знаели, според Димчо Иванов, въпросът е кой е имал полза да не се променя статуквото - управляващите, управляваните, световния заговор или Ал-Кайда!? Освен това искам да попитам преди колко месеца подадохте сигналите и кой беше тогава на власт? До кого изпратихте сигналите - име, фамилия, длъжност? Във вашият синдикат ще се намерят ли хора да свидетелстват срещу нарушителите и да се явят в съда? Димчо, бъди конкретен и говори с факти, а не по метода "Една жена каза"!
В държавната стратегия: Терапията във Варна става суперболница
2013-08-23 07:37:06
Коментар: Ще изчакаме да се появи по-достоверна информация, отколкото да гадаем над поредната журналистическа неточност. Когато пишеш статия за определена област от живота, то трябва да имаш все пак някаква съответна подготовка. Направи справка в Гугъл най-малкото и тогава пиши, а не недоразбрал да се излагаш.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook