Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на BloodRose

«123456789»

Отпадане забраната за внос на обувки втора ръка искат търговци
2012-08-29 13:26:43
Коментар: Има китайски маратонки по 9 лева, които са доста по-добър вариант от вече носени, поне хлапето може да си ги огъне както си трябва , а не да се сдобие с изкривяване от чужи обувки, които вървят с бонус гъбички понякога. Има и за момиченца саналки и обувчици по 5-6 лева, колкото да изкара лятото с тях. Стига се набира, възрастен човек няма да има проблеми, но децата са податливи. В българските магазини за дрехи 2ра употреба има детски обувки, обувки за възрастни, носени бански костюми и долно дамско бельо (!!!!); спално бельо, включително и детско - и има хора, които ги купуват; дори а не пренасят някоя зараза, ас обработени с агресивни препарати и хората получават бонус към покупката - кожна алергия; Ама е по-изгоно явно да си купят носен болкук, отколкото китайски, но нов - за същите пари, щото има и гащи за стотинки, к'вото и да си говорим.
Мормони проповядват на хлапета в Морската градина
2012-08-27 11:09:30
Коментар: Между другото е идейно, вместо полицаите да разгонват хлапетата от обсерваторията, да свършат една полезна работа и да ги глобят тези, при положение, че дейността им е незаконна.
Грозният Господ на българите
2012-08-27 11:06:43
Коментар: ivanka, Не защитавам никого, призовах за реализъм, тоива, че оставяш нещата без коментар, означава, че не знаеш как да ме обориш и не ти изнася. Послените ти три хаотични поста показаха липса на спобосност за изразяване и общо взето е безсмислено да се спори с теб. Весел ден :)
Мормони проповядват на хлапета в Морската градина
2012-08-27 11:03:03
Коментар: Ау, тия са много досадни, случва се да срещне човек по 4-5 за няколко часа.
Грозният Господ на българите
2012-08-25 19:54:06
Коментар: ivanka, "уби вама човека"? Още не са излезли резултатите от разследването, доколкото знам, не можеш да си сигурна, може и те да са причинили катастрофата, като, естествено, не твърдя, че е така; ти си от онези, които търсят изкупление във всяко нещастие, малкото му детенце е в болница, което, каквито и да са му роителите, е невинно и не заслужава подобна злоба. В този случай, каквото и да е направил, е "наказан", детето му е ранено. И какво, ако не влезе в затвора, те и други хора, които не са министри, не влизат в затвора, при причинена смърт на пътя. Кое е съмнителното във "валутните познания" на Даскалов? Това ми е много интересно, наистина.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook