Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Sheldon

«34567891011»

Румънската марка Dacia изпревари по продажби Toyota в Германия
2018-06-08 12:50:48
Коментар: dobadoba това дето си го написал важи за 10г Тойота и не мога да разбера защо я сравняваш с нова Дачия :) При нови коли Дачията има само едно предимство и то е цената. А в Германия нормалните хора си купуват немски коли. Останалите естествено ще изберат Дачия пред доста по-скъпите Тойота, Мазда, Хонда. Сигурен съм, че и гореизброените марки са с по-ниски продажби от Дачия. То и в нашите супермаркети най-продавани са най-евтините кренвирши, но това не ги прави по-добри от качествените нали? :)
Феновете масово се отказват от присъствие на финала в Шампионската лига
2018-05-20 10:06:16
Коментар: Да се чудиш кой умник набута финала в полувоенна Украйна. Не се сещам за по-неподходящо място в Европа. Пуста корупция ще им изяде главите.
Открит паркинг заменя съборената Картофена къща във Варна
2018-05-16 15:44:23
Коментар: Само в абсурдистан (нарочно с малка буква) някой може да събори архитектурен паметник, за да направи паркинг за 10 коли... нямам думи. А кмета вчера обясняваше, че нямало къде да се строят многоетажни паркинги, защото нямало парцели. Да им бяха разрешили поне на няколко етажа да го направят или подземни ако е възможно, че поне да има някаква реална полза.
Булевард Левски отхапа част от стадион "Спартак" във Варна
2018-04-27 12:18:46
Коментар: Сега след като поплюхте, може да влезете в някой друг сайт и да изровите интервюто на зам.кмет, в което става ясно, че са се разбрали още при бутането на трибуните да община Варна да проектира нова трибуна за своя сметка... факти удобно пропуснати, че да може да си поплюем на воля по български тук :)
Москва зададе неудобни въпроси по казуса "Скрипал"
2018-04-02 08:03:39
Коментар: Тези и още въпроси всъщност си ги задават всички мислещи, но отговор няма и да получат. Явно е достатъчно просто да се посочи с пръст. Между другото скандалът малко поотзвучава, така че очаквайте в скоро време да има провокация за подклаждане... я "химическа" атака в Сирия, я нещо друго.

«34567891011»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook