Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sponge

«789101112131415»

България – трета в ЕС по любов към Путин
2017-12-30 01:07:22
Коментар: Той се доказа като мъдър стратег, лидер, и родолюбец на местна и международна почва. Работи да отстрани напастта на западната либералистка мафия която саботира духовно обществата ни. Намери общ език с Американци които искат да върнат достойнството на нацията си, и много други нации. Игра ролята на обединителна мощ. Нещо от което света се нуждае. Няма чисти хора в политическите рангове...и добрите се налага да си цапат ръцете понякога, не им е лесен живота, защото не са лесни решенията които трябва да взимат.
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:51:05
Коментар: Много малко нации, включително някои западни, останаха с гръбнак...има една международна мафия, която саботира много нации със същите идеологии..които до някъде се коренят в нео-либерализма ...в САЩ го докараха до там, че свободата на словото, е забранено в университетите ..академичният кръг в САЩ е успешно саботиран..
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:45:24
Коментар: властващите* затъпее *
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:44:26
Коментар: Проучете явлението социално инженерство, властимащите на света го ползват като средство за изкуствено предизвикани отклонения в поведението на световното население. Изкуствено създават криза, умишлено саботират образованието за да затапее дадено население. Сигурно сте чували за тезата за хибридни воини..по ефективно и скрито е да убиеш една нация от вътре навън отколкото с бомби...поемаш контрол над медията им, слагаш пешки в нея които да затъпяват народа, слагаш продажници агенти в правителството..и започваш да теглиш конците на образователният сектор и здравеопазването....бомби ? ХА...така е ''по-забавно''...поне за психопатите които не биха за миг оставили България или която и да е друга малка по мощ нация, да е нещо повече от колония..Погледнете младежта, вижте колко са комплексирани и колко имитират западните тенденции..дали чрез облекло, дали чрез чуждици и норми на поведение...саботажа е частично изпълнен.
Планетата се превръща в пластмасова
2017-07-20 21:26:49
Коментар: Денисчо, иди прочети и проучи нещо :) не бъди такъв средностатистически цивилен гражданин.

«789101112131415»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до 30% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook