Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Racer

«67891011»

Пушачите с вечерен час
2012-03-27 13:01:28
Коментар: qdosanata-не, при мен и двата етажа са с абсолютно еднаква площ и напълно равностойни. Пак подчертавам, че не се предлага храна и че дори и на този за пушачи задимяването е голямо изключение и за смесени компании не е проблем да са там. Просто съм инвестирал колкото трябва и плащам луди пари за ток, за да са доволни клиентите и да оцелее заведението. Не съм потомствен "кръчмар" и винаги се опитвам да разсъждавам от гледната точка на претенциозен клиент като мен самия. С голям оборот, а не с големи печалби се оцелява в тези времена.
Пушачите с вечерен час
2012-03-27 11:01:35
Коментар: Проблемът е в двойния аршин. Имам заведение с два абсолютно отделени етажа, в което не се сервира никаква храна. Аз самият не съм пушач и от много време постоянно инвестирах в подобряване на климатизацията и вентилацията, за да е комфортно на клиентите и постигнах желания ефект, като задимяването (и то незначително) стана голямо изключение. И ето, че дойде новият закон и по принуда направих единият етаж за непушачи. "Увиснаха" ми инвестицийките, а работата там падна 4 пъти!!! Това - специално за тези, които много разбират и твърдят, че няма отрицателен ефект върху бизнеса! Хора, в Англия фалираха пъбове с 200 годишна история! Не съм си позволил да намаля или да забавя и с един ден възнаграждението на, който и да е мой служител.....ама кой ли ме пита?! Всичко си е за моя сметка с илюзията, че ще дойде светлият ден, в който аршинът ще е един за всички. Да, ама НЕ! Съвсем скоро седнах да нахраня двете си малки деца в ресторант от известна Варненска верига до хотел Орбита. Няма отделни зали, който запали му поднасят безотказано пепелник, колкото пъти си иска и вентилацията не се справя. С "удоволствие" обядвахме набързо и извхърчахме на въздух! Аршинът май е от ластик!? Nice, a?
Нощни хайки за пушачи в кръчмите
2012-03-21 11:43:02
Коментар: Проверките могат да спрат пушенето единствено ако има наложени след тях санкции и то еднакви за всички нарушители. Има фрапиращи случаи на "отсвирване" на всички правила и наредби от "специални" хора - за справка Хепи-Орбита. Палиш цигара - дават пепелник! Оганичения - никакви!
Руски турист е измамен при обмен на валута във Варна
2011-07-04 13:38:41
Коментар: Той руснака, че е сглупил спор няма! Но я погледнете Change бюрата по главната - почти всички работят по измамната схема "марджин в проценти между курс купува и курс продава" без да се обявяват точните истински курсове. Че и написано замо на български. Колко години трябваха да се озаптят таксиджиите по летищата и курортите, а сега още толкова ли ще трябват и за чейндж бюрата??? Ами, че точно те, такситата и ресторантите са трите неща, които ни клепат пред чужденците най-много, а продажната власт си лапа рушветите и си трае!
Уикилийкс: ТИМ е новият лидер на организираната престъпност
2011-03-20 21:39:07
Коментар: Дядка, никого не плюя - това е обикновена, тъжна констатация! А ти първо се научи да пишеш без граматически грешки и тогава се прави на мъдрец!

«67891011»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook