Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Racer

«123456789»

Изтръгнаха новопоставени антипаркинг колчета до велоалея във Варна
2014-04-30 17:21:37
Коментар: Да им изсъхнат кунките на тез, дето са ги взели! А иначе - уникално тъпа е идеята с тези колци! Навалицата е за по половин час сутрин и следобед и по две ченгета всеки ден за 2-3 седмици да перат здрави глоби щяха да са 100 пъти по полезни, а и пара ще влезе! Ама нали трябва да се лапат кинти, бучим колчетааааа! Сега ще има доста пострадали хлапета и колоездачи, а по наш си БГ обичай все ще намерим начин да преодолеем новите препятствия с возилата си! Тъпо, тъпо, та вдлъбнато!
Бойко Борисов: Ако това правителство остане, през 2015 година България ще е по-зле от Гърция
2013-12-16 18:42:27
Коментар: ГЕРБ трябва да имат втори шанс! Не са цвете, но си знаят грешките и вероятно ще се опитат да не ги повтарят, а освен това доказаха, че когато не ги харесват сдават властта.
Бойко Борисов: Ако това правителство остане, през 2015 година България ще е по-зле от Гърция
2013-12-16 18:21:45
Коментар: Докато не се изрине "империята на злото" БСП+ДПС нищо добро не ни чака! Много къса памет имат повечето хора и за 5 лева на месец са готови да почервенеят! Като дойде време да се връщат заемите обаче, същите тези ще посинеят от глад и студ!
Затваряне на заведения при системно нарушение на забраната за тютюнопушене, искат от „България без дим”
2013-05-08 09:13:39
Коментар: Големият проблем на България-липсата на контрол! В случая липсата на контрол директно загробва малките заведения, които са стриктни в спазването на забраната! Двойният стандарт е пагубен и демотивиращ за всеки, който иска да има правила на играта в тази държава, озлобява и корумпира! Нима някой не знае, кои са заведенията във Варна, които абсолютно безпардонно не спазват забраната и правят на маймуни проверяващите? Нека да отпаднат голяма част от формалностите и бюрокрацията, но малкото правила, които останат да се спазват безкомпромисно, иначе няма надежда за България!
Сянката на плажа поскъпва с левче
2013-04-29 16:07:40
Коментар: Алчни задници!!! Както наложиха пределни цени за такситата и отстраниха този гнусен проблем от летищата, така могат да постъпят и с чадърите на плажа. БГ плажовете са мноооого зле по принцип - мръсни, наблъскани на гъсто чадъри, високи цени, със сигурност не се спазва размера на свободните зони, а за паркиране да не говорим! За поредно лято ще се чудя къде да водя децата на плаж около Варна и .......май на покрива на блока ще е най-добре!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook