Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 312

«123456789»

София и Варна протестират днес срещу ТПТИ
2015-07-04 13:25:00
Коментар: До Flame, ЕС и САЩ и без това имат ниски мита на повечето стоки. Затова имаме толкова много американски фирми в Европа и европейски фирми в САЩ. Проблема с този договор е че 1) е скрит, т.е. един от най-големите договори за търговия не е публично достъпен и 2) преговорите се водят единствено с компаниите вместо и с агенции които отговарят за екологични стандарти. В момента в които договора е направен публично достояние и чуя политици и правозащитни агенции да се обявят в полза на договора, е момента в които и аз ще застана зад него. Междудругото трябва да вметна, че българското правителство се обяви против договора в сегашната му форма, така че очевидно не е толкова полезен на България. https://en.wikipedia.org/wiki/Transatlantic_Trade_and_Investment_Partnership това е статията в wikipedia. Има и доста статии в уважавани медии като The Guardian, BBC и други които се обявяват против договора в сегашната му форма. Звучи много по добре отколкото всьщност е.
София и Варна протестират днес срещу ТПТИ
2015-07-04 12:31:45
Коментар: Най-важните неща за ТПТИ: "на практика ще се занижат санитарните и хранителни стандарти в търговията. Европа ще бъде принудена да отмени съществуващите в момента забрани за внос на обработени с химични вещества меса и храни. Част от преговорите по ТПТИ са арбитражните съдилища ISDS, в рамките на които големите чуждестранни компании ще могат да съдят държавите без право на обжалване от тяхна страна, ако сметнат, че местни регулации и стандарти им пречат да постигнат планираните печалби." Има и предостатъчно информация в Интернет, на когото му е интересно. На английски е TTIP.
Премиерът Борисов край Варна: Ръстът на икономиката е минал 2%
2015-06-19 18:24:22
Коментар: До Патка, ако няма минимална заплата ще има експлоатация на работниците. При безработица от над 10% повечето хора ще са готови да работят и на по-малко стига да не вземат някой циганин който да работи за 100 лв примерно. Това гарантира поне някакъв минимален доход на най-малко заработващите граждани и е нормална практика във всяка страна в света без изключения.
Коментари по темата: 13       Други потребители коментирали темата: 10
Варненските управници декларираха имоти и влогове
2015-06-18 00:11:14
Коментар: Ако правиш по 400 хиляди на година и ти ще можеш. А и обявиха че са намалели спестяванията им наполовина..
Регионалното министерство излезе с позиция във връзка с протестите в "Чайка"
2015-06-15 20:38:58
Коментар: @robyst Ти прочете ли статията?? Съобщиха, че няма акт за изграждане.. Някои хора на бялото ще кажат черно само и само да хулят..

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook