Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zdravkich

«123456789»

Разказ за жестокостта на варненските гардове
2015-03-22 11:32:07
Коментар: А тия мнимите разказвачи дават ли си сметка с действията си т.е дрифтене из паркинга на МОЛ-а каква опасност са за всички участници в движението там. На няколко пъти са ми идвали коли отгоре и в последния момент съм отклонявал, за да не ми се натресат върху колата в която возя детето си. Дават ли си изобщо сметка или плитките им мозъци са като изтрите им гуми за дрифт? Бил съм на крачка да не изкарам бухалката от багажника и да ги запукам наред след като охраната и управата на МОЛ-а не прави нищо по въпроса. Другото което е -към всички момчета и тези със сини временни номера /предполагам чуждестранни студенти/ запомнете не сте безсмъртни и колите ви не са космически ракети. За дрифт си има полигони, състезания за майсторство , а това не се прави на паркинги на обществени сгради , където да си мерите пишките. И управата на МОЛ-а да не излиза с оправданието , че паркинга е неохраняем и не е тяхно задължение, защото площта на паркинга се води общи части от РЗП на МОЛ-а и за него плащат данък на държавата, както и площта на паркинга след като има маркировка и пътни знаци деиства Закона за движение попътищата !!! След като сме европейска държава и все се мерим с другите редно е да започнем да спазваме законите и като другите.
КЗК глоби еМАГ с над 500 хил. лв. за "Черния петък"
2014-11-28 16:07:09
Коментар: Не знам колко неща са намалени , но снощи преглеждайки сайта установих следното и ще го дам като пример . Просто ми мина пред погледа един перфоратор на Еinhell /син вариант/ , който се предлагаше на 137,..лв. Същият в Практикер на редовна цена 100-120 лв, в промоция 80 лв. Е ???
Иззеха стоки-ментета от варненски магазин за 30 000 лв.
2014-10-25 12:48:32
Коментар: То е видно,че в магазини като АЙСБЕРГ и ШИХО и тем подобни се предлагат китайски боклуци. Друг е въпроса как се озовават и предлагат реплики на марки и кой ги контролира по веригата от вноса през дистрибуцията до магазина. Преди време Икономическа полиция и НАП пак бяха проверили АЙСБЕРГ и тогава им бяха написали голям акт .Поне така пишеше в новината в сайта ви.
Росен Марков поставя цветя на опасна отбивка край Варна
2014-07-17 15:09:04
Коментар: Ей не мога да го разбера тоя Росен Марков. Сега слага цветя на опасни участъци от пътя и се прави на много загрижен и страдащ , а беше легнал демонстративно и искаше премахване на "легналия полицай" на ул.Кракра. Бях станал неволен свидетел на поведението му и как майката на наскоро загиналата Лора заедно с двама униформени полицаи се опитваха да го убедят да стане от платното и да не пречи на движението на МПС , а тоя Марков се правеше на шут. На мен лично не ми е забавен , като субект и идеите му са повече от налудничави.
Обраха църквата "Света Петка" във Варна
2013-11-19 10:52:03
Коментар: В църквата "СВ.Петка" има СОТ и би трябвало да са реагирали на сигнал, освен ако вътрешен човек от църквата не се е възползвал от код за достъп и "обира" не е инсценировка. Жалко е човек да посегне на църква.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook