Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Guendi

«123456789»

Децата до 7 години трябва да имат издадена абонаментна карта за пътуване в градския транспорт
2015-09-21 10:51:44
Коментар: Много бих искала да знам дали деца под 7г могат да пътуват без придружител, щом имат карта и ЗАСТРАХОВКА...
Децата до 7 години трябва да имат издадена абонаментна карта за пътуване в градския транспорт
2015-09-21 10:48:21
Коментар: Застраховка, разбирате ли. Все едно някой някога в България е успял да си ползва законно купения билет като застраховка, когато нещо му се случи в градския транспорт - и сега вече дойде ред на бебетата и малките деца, да не ходят напред-назад незастраховани, сакън! Застраховка, казвате? А защо не очевидното, много, много по-лесно решение - да не говорим, че е далеч по-интелигентно - на бебета и деца под 7 години чисто и просто да се дава в транспорта билет на стойност 0,00 лв, който да е тяхната митична "застраховка", ако бодро и ентусиазирано предположим непредубедено, че все пак е възможно, макар само на теория, ей така, да затворим очи и да си представим, че сме в нормална държава с нормални действащи закони, та да приемем, че някой някога да успее да си ползва билета като застраховка в случай на нужда? Или никой не се е сетил? Или защо да е просто, като може да е сложно? Елементарното решение - билет-"застраховка" за 0,00лв. А очевидната мисъл, че децата под 7 не пътуват сами и билетът на родителя би следвало да важи и за тях? Или може би защото децата между 6 и 8 могат малко да се сбъркат по възраст и не дай Боже някое осемгодишно да мине метър... Боже опази, гратисчии! Няма да може вече да ви хрумне да се качите с пеленаче или малко дете в градския транспорт, познат още като "рейсъ", без да му платите място. Ако искате да се вози безплатно, моля - но идете и му извадете карта. Тя, таковата, е без пари. Само носете акт за раждане и снимка. И бутилирани три литра вода, чадър за сянка и сухоежбина за един ден, както и столче за опашката. Те майките са с предимство (носете си и детето, значи!), с дребната уговорка, че има сума ти майки с деца под седем, принудени от новия напън за извиване на ръце да им изкарат карти. Вместо улеснение за граждание - затруднение. Вместо нормален градски транспорт - сървайвър в Рейсъ. И всичкото това поднесено с уверения, че всъщност е за ваше добро, разбирате ли? Не разбирате? Нищо не разбирате, значи.
Гостува цирк "Ориент"
2015-06-27 08:57:23
Коментар: Нито цени има обявени, нито час на представленията, нито телефони за връзка. Писали сте анонс и до там. В интернет никъде няма повече информация.
Коментари по темата: 10      
Руски Су-27 минал на 6 м от американски разузнавателен самолет
2015-04-11 16:16:37
Коментар: То се вижда кой се е насрал. Който предявява претенции, той е насраният. Да ходи да си разузнава на неговия континент. Няма работа нито над Европа, нито над Азия.
Плашат със спиране на храненето в детските градини във Варна
2014-11-18 22:52:28
Коментар: "В средата на тази година Общински съвет възложи на кмета да сключи договор с общинската фирма „Училищно и столово хранене" във връзка храненето в градините." Нека Общинския съвет се аргументира каква е причината да не се обявят обществени поръчки, а да се сключва договор точно с тази фирма! Каква е играта там? Че храните децата ни с помия, няма две мнения. Ефтини, ниско качествени боклуци. Тестени готови закуски, филии бял хляб с пастети и лютеници, маргарини. Вносни ефтини плодове, пилешко с хормони, мляко с неясен произход, боза с консерванти и аспартам. Как си позволявате да играете игрички със здравето на децата ни!?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook